Profil

Hornbaek gruppen er den største danskejede leverandør af profilerede lister til byggeriet. Sortimentet omfatter egenproducerede ubehandlede trælister, færdigmalede trælister samt mdf-og plastlister. Herudover tilbyder koncernen et bredt udvalg af bordplader i både træ og laminat samt hylder, vinduesplader og hobbyplader under navnet Scandiwood.

Kundekredsen består af tømmerhandlere og byggemarkeder i hele Norden.

baltic4

Scandiwood lager
Profilerede lister Plader

Scandiwood har i dag et af markedets bredeste sortimenter indenfor massive træbordplader og hylder til byggeriet. Produkterne hentes hjem fra hele verden: Skandinavien, Østeuropa og Asien. Den færdige forædling sker på fabrikken i Randers, og omfatter bl.a. den færdige finish, kvalitetssikring og forbrugerinformation omkring montering og vedligeholdelse. Hovedparten af vores træplader er FSC mærkede, hvilket betyder, at råvarerne kommer fra bæredygtigt skovbrug, der sikrer nænsom fældning, genplantning og professionel håndtering.

Scandiwood har også et sortiment i laminatbordplader. Vi kan hermed tilbyde vores kunder et komplet udvalg af plader til ethvert behov i byggeriet.

 sort_laminat_pernille    Skrivebord 
 Laminatbordplader  Træplader

Hornbaek blev grundlagt i 1947 af Ejlif Bugge. Virksomheden har siden dengang været kendt som producent af alle typer af profilerede trælister til byggeriet. Produktionen foretages på vores  fabrikker i Randers og Letland.

Hornbaek Baltic, som er placeret udenfor Riga i Letland, producerer fingersamlede FSC-certificerede fyrlister.  Hornbaek Baltic er specialist i hvidmalede lister. Listerne males med vandbaseret maling af hensyn til både natur, medarbejdere og forbrugere. Listerne er testet for deres påvirkning på indeklimaet, og har opnået det anerkendte Indeklimamærke.

baltic2   baltic10
Hornbaek Baltic  Hvidmalede lister


Hornbaek gruppen er ejet af JPS Clemens A/S, der har som formål, at investere i veldrevne virksomheder med aktivt ejerskab og øget værditilvækst for øje.

decor