Speciallister

Vi har et bredt udvalg af listeprofiler i vores sortiment. Men der er tilfælde hvor man har brug for at få lavet en helt speciel profil som ikke findes noget sted. Vi har nu mulighed for at producere trælister skræddersyet til ethvert behov. I kraft af, at vi har maskiner der lynhurtigt kan omstilles til en ny profil og med produktionsfaciliteter i Randers, er det muligt også at tilbyde meget kort leveringstid. Se mere om vores nyeste CNC kehlemaskine her eller se vores 3D-animerede film om maskinen her

Der er typisk brug for speciallister når et eksisterende byggeri skal renoveres eller når man i et nyt byggeri har helt specielle ønsker til listeprofilerne. I et eksisterende byggeri der skal renoveres er der typisk nogle gamle profiler der skal udskiftes med nye og de skal gerne passe sammen med de øvrige profiler. I nyt byggeri kan det være arkitekten eller bygherren der har helt specifikke krav til listeprofilerne.

Med vores nuværende produktionsfaciliteter og -kapacitet regner vi med at opleve en stigende efterspørgsel efter speciallister.

profiltegning

    Tegning for en specialprofil

 

decor